Den australske international

 • Den australske international har haft  Køb Fodboldtrøjer, Fotball Drakter

  den australske international salg af fodboldtrøjer begrænsninger er ophævet

   

  Tottenham-forsvarer Alanna Kennedy insisterer på, at klubben vil være en styrke, der skal regnes med i Women's Super League i en ikke så fjern fremtid.

  Den australske international har haft indflydelse, siden han kom til Orlando Pride i sommeren og siger, at en potentiel top-halv-finish i denne sæson kun er starten.

  Kennedy flyttede fra NWSL oprindeligt på lån, før han underskrev permanent i januar. Hun fik selskab i oktober af USAs superstjerne og Orlando-holdkammerat Alex Morgan, der sluttede sig til en kortvarig aftale, da hun ledte efter spilletid efter fødslen af ​​sit første barn.

  Køb Fodboldtrøjer

  Det har været en interessant sæson uden for banen i Tottenham, ikke kun på grund af klubbens transfervirksomhed. Siden integreres i opsætningen på Spurs Lodge sammen med herrenes hold og har en ny hovedtræner, efter at Rehanne Skinner afløste Karen Hills og Juan Amoros i november.

  Fodboldtrøjer

  Kennedys kontrakt hos Tottenham løber ud i slutningen af ​​sæsonen, og til trods for at Skinner siger, at hun vil beholde hende i klubben, holder australieren sine muligheder åbne.

  fotball drakter

  Hvis Kennedy ønskede at flytte tilbage til NWSL, vil det være vanskeligt at vende tilbage til Orlando.

  fodboldtrøjer

  Kennedy var en del af det australske hold, der kom til kvartfinalen ved OL i Rio 2016, hvor han manglede et straffespark i et shootout-tap til Brasilien.

  Den 26-årige vil være en del af Matildas-holdet i år i Tokyo og er fast besluttet på at lægge skuffelsen for fem år siden bagud ved at gå længere i turneringen.

  Det er ikke kun hendes internationale holdkammerater, som Kennedy ikke har set i et stykke tid, det er næsten seks måneder siden hun så sin familie i Australien.

  At vende hjem denne sommer med en olympisk medalje efter en stærk afslutning på sæsonen med Tottenham er hendes mål, men på kort sigt er Kennedy dog ​​trængt til et af livs små fornøjelser efter pandemiske begrænsninger er ophævet.

   

  voetbalshirts

  fodboldtrøjer

  Nyeste Fodboldtrøjer

  fotbollströjor

  fotballdrakter på nett