fotbollströjor med namn och nummer


 • Den brasilianskfödda fotbollströjor utan tryck
  Lyon leder loppet för USWNT-prospekt Catarina Macario med ett kontrakt på bordet för den tidigare Stanford-spelaren, säger källor till ESPN.
  Den brasilianskfödda mittfältaren meddelade på fredag ​​att hon skulle avstå från sin äldre säsong för en professionell karriär.
  Källor har sagt till ESPN att Macario har ett erbjudande på bordet från Lyon, men både Bayern München och Real Madrid jagar henne fortfarande och det slutliga beslutet är nu i hennes händer.
  fotbollströja
  Macario blev amerikansk medborgare i oktober och är en del av USWNT: s lista för deras januari-läger trots att hon fortfarande väntar på godkännande från FIFA för att spela i ett spel för den nationella sidan.
  Jalkapallo Pelipaidat
  Macario har vunnit MAC Hermann Trophy två gånger och hade ett Stanford-ensäsongsrekord på 32 mål och 23 assist förra året.
  fotbollskläder barn billigt
  Källor har sagt till ESPN att Macario lockas till Europa snarare än National Women's Soccer League eftersom hon vill vinna Champions League tillsammans med att tävla i OS och VM.
  voetbalshirts
  Macario är en av tre college-spelare på 27-spelarens lägrlista, tillsammans med North Carolina 'Emily Lloyd och Florida State' Jaelin Howell. Lloyd och Howell kan också vara berättigade till nästa veckas NWSL-utkast på grund av ett avstående från NCAA som tillåter utkast till spelare att stanna kvar hos sina högskolelag i vår och gå med i NWSL efter säsongen.

  fotbollströjor med namn och nummer
  köpa fotbollströjor med eget tryck
  eget tryck på fotbollströjor
  fotbollströjor tradera
  gör egna fotbollströjor